Apply Now

Vacature

Wij zijn per direct opzoek naar een enthousiaste bijrijders😁. Als bijrijder kom je veel bij klanten thuis. Samen met je collega ga je op pad om alle bestelde producten te bezorgen vanuit ons magazijn in Herten. Je geeft producten af of helpt bij het installeren voor de klant. Heb je nog geen ervaring met en het installeren of inbouwen van apparaten? Dat is geen probleem! Tijdens het inwerktraject leer je dit allemaal. 

Tummers is een echt familiebedrijf waar de werknemer geen nummer is. Bij ons krijg je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen onze organisatie. Wil jij in jezelf investeren en deel uitmaken van ons team? solliciteer dan nu! 💪

Geen ervaring of rijbewijs nodig! We leiden je zelf op! 🚛👨🏼‍🔧

Zo ziet een werkdag eruit

Een nieuwe dag is aangebroken, je arriveert op de zaak in Herten waar je eerst rustig een kopje ☕️ drinkt met je collega’s. Vervolgens loop je naar je leidinggevende om de dag door te nemen. Als je collega de  werkbus heeft gehaald🚛 ga je deze samen laden. Als de bus geladen is gaan jullie samen op pad. 

Je komt bij de eerste klant om een TV op te hangen. De klant is enorm blij en vliegt je in de armen omdat ze hun nieuwe 📺 geleverd krijgen. Zo kunnen ze voor het weekend nog fijn F1 🏎 kijken op een nieuw groot scherm! Je voelt je af en toe net Sinterklaas 🎁. De volgende klant heeft een wasmachine en wasdroger besteld. Deze plaats je samen met je collega op de zolder. Je pakt ze uit en het verpakkingsmateriaal neem je weer mee terug. Je sluit de wasmachine en droger aan en installeert deze. Natuurlijk laat je de klant ook nog even zien hoe de apparaten werken. Na nog twee klanten neem jullie pauze.

Na je pauze (regelmatig 🍔🍟) bouw je nog een oven in en bezorg je een koelkast. Klant is blij want hij kan nu de biertjes weer koud zetten! Bij de laatste klant in de middag wordt je ook nog eens beloond met een leuke fooi voor je klant en service gerichtheid.🤑

Bij terugkomst op de zaak leeg je de bus 🚛. Je zorgt dat het afval in de milieustraat wordt verwerkt en zet de oude apparaten weg in het magazijn. Als de bus volgetankt, schoon en weer netjes op zijn plek staat loop je naar je leidinggevende om je dag even door te spreken. Ook tref je nog wat andere collega’s en bespreek je op welke toffe plaatsen je bent geweest vandaag en welke klanten je weer blij hebt gemaakt! Een leukere baan bestaat er tocht niet?! 😁

Wij vragen

Wij bieden

Geen ervaring of rijbewijs nodig! We leiden je zelf op! 🚛👨🏼‍🔧

Groeipad

Afhankelijk van je kennis en kunde stap je in op een samen vastgestelde functie. Zoals je ziet heb je binnen Tummers genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast vinden wij onze mensen zeer belangrijk en investeren hier ook in door het geven van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien. Als jij groeit, groeit Tummers.

Ook als nog geen rijbewijs of geen ervaring hebt kun je gewoon bij ons beginnen. Je krijgt een interne opleiding op maat waarin jezelf kunt aangeven waar je naar toe wilt groeien. 

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl

Geen ervaring of rijbewijs nodig! We leiden je zelf op! 🚛👨🏼‍🔧