Over EP:Tummers

Over EP:Tummers

De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. In 2019 hebben wij onze 7de EP:Tummers winkel geopend. Onze winkels zijn gevestigd in Roermond, Weert, Tegelen, Echt, Heythuysen, Panningen en Horst. Onze winkel in Roermond is eind 2019 volledig verbouwd en is nu de grootste (en mooiste 😉 ) EP: winkel van Nederland! In 2020 zijn we gestart met de verbouwing en modernisering van onze winkel in Panningen.

In 2018 hebben we ons centraal magazijn in Herten geopend, we kunnen klantbestellingen nu nog sneller bij onze klanten thuisbezorgen. het aantal bezorgbussen en bezorgers is de afgelopen 3 jaar ruim verdubbeld. In totaal zijn er op dit moment 113 medewerkers in dienst. Tummers is een familiebedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk aandacht, je bent geen nummertje!  Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Tummers zorgt ervoor dat je trainingsavonden/cursussen of een opleiding kunt volgen. Als jij groeit groeien wij ook!

Omdat wij blijven groeien zoeken wij gemotiveerde collega’s die met ons mee willen groeien. Heb je al ervaring? Super! Dan kun je direct solliciteren voor één van onze ervaren functies! Nog geen ervaring, dat is geen probleem. Kijk eens naar onze junior functies. Wij leiden je intern op met behulp van ons intern opleidingstraject.

Contactinformatie

Je kunt eenvoudig solliciteren door het sollicitatie formulier in te vullen, deze verschijnt wanneer je op de groene knop ‘solliciteren’ klikt op de vacaturepagina. Indien gewenst kun je je sollicitatie ook sturen naar onderstaand postbusadres of e-mailadres. Heb je een vraag over één van onze vacatures? Laat het ons weten via sollicitatie@eptummers.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaatst op ons hoofdkantoor in Herten.

EP:Tummers
t.a.v. Dhr. B. Verhaegen
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl

 

Hoofdkantoor EP:Tummers
Solvayweg 4A
6049 CP Herten