0
toffe medewerkers
0
gemiddelde leeftijd
0
locaties in limburg

Onze medewerkers maken het verschil!

Samen werken we elke dag keihard om klanten vrolijk te maken. Van bezorging en verkoop tot administratie en klantenservice. Dat doen we in een jong familiebedrijf waar je geen nummer bent. Bij EP:Tummers krijg je volop kans om door te groeien. Ook als je geen ervaring hebt, leiden we je zelf intern op. Onze mensen maken het verschil!

Over EP:Tummers

EP:Tummers is een jong familiebedrijf sinds 1923. Met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we eigen Service Center. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl

De afgelopen jaren zijn wij flink gegroeid. In 2021 hebben wij onze 8ste EP:Tummers winkel en tevens Megastore geopend in Sittard-Geleen. Al onze winkels zijn volledig verbouwd en gemoderniseerd. 

In 2018 hebben we ons centraal magazijn in Herten geopend, we kunnen klantbestellingen nu nog sneller bij onze klanten thuisbezorgen. het aantal bezorgbussen en bezorgers is de afgelopen 4 jaar ruim verdubbeld. In totaal zijn er op dit moment ongeveer 120 medewerkers in dienst. Tummers is een familiebedrijf waar veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk aandacht, je bent geen nummertje!  Ook wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Tummers zorgt ervoor dat je trainingsavonden/cursussen of een opleiding kunt volgen. Als jij groeit groeien wij ook!

Omdat wij blijven groeien zoeken wij gemotiveerde collega’s die met ons mee willen groeien. Heb je al ervaring? Super! Dan kun je direct solliciteren voor één van onze ervaren functies! Nog geen ervaring, dat is geen probleem. Kijk eens naar onze junior functies. Wij leiden je intern op met behulp van ons intern opleidingstraject. 

Contactinformatie

Je kunt eenvoudig solliciteren door het sollicitatie formulier in te vullen, deze verschijnt wanneer je op de groene knop ‘solliciteren’ klikt op de vacaturepagina. Indien gewenst kun je je sollicitatie ook sturen naar onderstaand postbusadres of e-mailadres. Heb je een vraag over één van onze vacatures? Laat het ons weten via sollicitatie@eptummers.nl. Sollicitatiegesprekken vinden plaatst op ons hoofdkantoor in Herten.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl

Hoofdkantoor EP:Tummers
Solvayweg 4A
6049 CP Herten