Apply Now

Vacature

We zijn op zoek naar een enthousiaste witgoed monteur met goede communicatieve vaardigheden die zelfstandig kan werken. Als witgoed monteur zit je dagelijks op de weg en voer je reparaties uit bij klanten thuis, ook bouw je regelmatig een inbouwapparaat in.  In deze functie ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je bus en de route die gereden wordt. Je vertrekt vanuit het centrale magazijn in Herten. Als witgoed monteur ben je de “reddende engel” voor onze klanten, dus we verwachten dat jij er alles aan doet om de klant een topervaring te geven. 😊

Tummers is een echt familiebedrijf waar de werknemer geen nummer is. Bij ons krijg je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen onze organisatie. Wil jij in jezelf investeren en deel uitmaken van ons team? solliciteer dan nu!

Zo ziet een werkdag eruit

Een nieuwe dag is aangebroken en arriveert op de zaak  in Herten om rustig een kopje koffie met je collega’s te drinken. Waarna je eventueel naar je leidinggevende gaat om de dag door te nemen. Je haalt je laptop, de werkbus laad je volgens route. Als de bus geladen is ga je de route rijden. Je plaatst ook bij regelmaat nieuwe inbouwapparatuur bij een klant.

Je komt bij de eerste klant om een wasmachine te repareren. Het was gelukkig maar een kleinigheidje dus de klant is blij en jij kunt je route vervolgen. Bij de volgende klant loopt het helaas niet zo soepel. Je voert een reparatie uit aan een vaatwasmachine, maar dit onderdeel heb je niet standaard in de bus liggen. Je kijkt meteen in het systeem of het voorradig is dit is gelukkig het geval. Daardoor kun je meteen een vervolgafspraak inplannen met de klant. Na nog een klant neem je je pauze. Die middag heb je nog een aantal klanten. Waaronder het inmeten van inbouwapparatuur. Bij de laatste klant in de middag wordt je ook nog eens beloond met een leuke fooi voor je klant en service gerichtheid.

Bij terugkomst op de zaak leeg je de bus. Je zorgt dat het afval in de milieustraat wordt verwerkt en zet de oude apparaten weg in het magazijn. Als de bus volgetankt, schoon en weer netjes op zijn plek staat loop je naar je leidinggevende om je dag even door te spreken. Hartstikke handig zo’n werktelefoon of tablet onderweg, gedurende de dag kun je alle bestellingen direct plaatsen. Je gaat met een tevreden gevoel naar huis.

Wij vragen

Wij bieden

Groeipad

Afhankelijk van je kennis en kunde stap je in op een samen vastgestelde functie. Zoals je ziet heb je binnen Tummers genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast vinden wij onze mensen zeer belangrijk en investeren hier ook in door het geven van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien. Als jij groeit, groeit Tummers.

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl