Logistiek medewerker – Duplicate – NIEUW

Apply Now

Vacature

Wij zoeken een enthousiaste logistiek medewerker die wil werken binnen een jong en lokaal familiebedrijf! En wil jij daarnaast een extra dagje weekend? Bij EP:Tummers is het mogelijk om fulltime te werken in vier dagen tijd! Drie dagen vrij, wie wil dat nu niet?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in een leuk en hecht team? Als logistiek medewerker werk je 38 uur per week, verdeeld over 4 dagen. Dat betekend dat je elke week 3 dagen vrij bent. Naast je werkzaamheden in het magazijn in Herten ga je soms ook op pad om de winkels te bevoorraden. Een rijbewijs is dus belangrijk voor deze functie. Heb je nog geen ervaring als logistiek medewerker? Dat is geen probleem! Ook dan kun je bij ons aan de slag

Tummers is een echt lokaal familiebedrijf waar de werknemer geen nummer is. Bij ons krijg je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen onze organisatie. Wil jij in jezelf investeren en deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan nu!

Tummers is een echt familiebedrijf waar de werknemer geen nummer is. Bij ons krijg je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien binnen onze organisatie. Wil jij in jezelf investeren en deel uitmaken van ons team? solliciteer dan nu!

Zo ziet een werkdag eruit

Je start ’s ochtends om 7 uur en zet samen met je collega’s de producten klaar voor de bezorgroutes van die dag. Als de bezorgers binnenkomen hoeven ze de producten alleen nog maar in te laden. Er was gisteren nog laat op de middag een grote lading wasmachines geleverd. Deze moeten nog op de juiste locatie worden geplaatst in het magazijn.

Ook de de zeven winkels hebben elke dag nieuwe voorraad nodig vanuit het centrale magazijn in Herten. Je kijkt welke producten elke winkel nodig heeft en zet deze klaar. Soms stap je zelf in de bus en rij je een rondje langs alle Tummers winkels in Limburg. Je levert de nieuwe voorraad af en neemt eventueel producten mee terug naar het magazijn in Herten.

Tussen de middag ga je lekker even pauzeren, er is iemand jarig geweest dus er staat nog een lekker stukje vlaai in de koelkast. Na een welverdiende lunch ga je weer aan de slag.’S middags zorg je ervoor dat het magazijn op orde is. Er komen gedurende dag verschillende leveringen van leveranciers binnen, deze worden door jullie aangenomen, op de juiste plek in het magazijn gezet en ingeboekt. Aan het einde van de dag schrijf je de dagafsluiting en overdracht. Zo, het was weer een productieve dag. Moe en voldaan ga je naar huis. Vanavond hoef je niet meer naar de sportschool dankzij al die wasmachines en drogers!

Wij vragen

Wij bieden

Groeipad

Afhankelijk van je kennis en kunde stap je in op een samen vastgestelde functie. Zoals je ziet heb je binnen Tummers genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast vinden wij onze mensen zeer belangrijk en investeren hier ook in door het geven van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien. Als jij groeit, groeit Tummers.

Ook als je geen ervaring hebt kun je gewoon bij ons beginnen. Je krijgt een interne opleiding op maat waarin jezelf kunt aangeven waar je naar toe wilt groeien.

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl