Apply Now

Vacature

Voor deze vacature zijn we op zoek naar enthousiaste verkopers om onze teams te komen versterken. Ervaring met verkoop is een pré, maar zeker niet vereist. Heb je geen ervaring met verkoop maar ben je wel gemotiveerd om dit te leren? Geen probleem! Met onze interne opleiding en coaching zorgen we er samen voor dat je binnen een half jaar over de kennis beschikt om de producten uit ons assortiment te verkopen. Hierna werken we er samen aan om steeds een beetje beter te worden 😊

Als Verkoopmedewerker streef je er na om samen met je team elke klant zo goed mogelijk te helpen met een oplossing op maat. Zoek jij een leuke, uitdagende functie waarbij geen dag hetzelfde is? En wil jij je ontwikkelen binnen een dynamische organisatie? Soliciteer dan nu! De taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Zo ziet een werkdag eruit

Je begint dat dag met een lekker kopje koffie samen met je collega’s. De filiaalleider neemt door wie voor welke taken verantwoordelijk is vandaag en jullie maken samen een rondje door de winkel zodat deze klaar is om open te gaan.

Je eerste klanten komen binnen. Het is een ouder stel dat op zoek is naar een nieuwe wasmachine. Jij hebt de nodige kennis in huis doordat je net de interne training hierover hebt gevolgd en kunt hen hierdoor perfect adviseren. Je hebt ze al gauw overtuigd van het apparaat dat het beste voor hun is en sluit de deal. Je plant samen met de klant nog even de bezorgafspraak in en biedt aan deze netjes te laten installeren door onze eigen bezorgdienst. Super service ;).

De filiaalleider heeft je gevraagd of je de TV wand wil nalopen en of je nog even de net nieuw binnen gekomen QLED tv wilt uitpakken en installeren zodat deze demo-klaar is. Natuurlijk! Zo kun je direct zien wat de USP’s van dit product zijn en kijken hoe alles werkt zodat je je nieuwe klanten perfect kunt adviseren.

Wij vragen

Wij bieden

Groeipad

Afhankelijk van je kennis en kunde stap je in op een samen vastgestelde functie. Zoals je ziet heb je binnen Tummers genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast vinden wij onze mensen zeer belangrijk en investeren hier ook in door het geven van trainingen en cursussen om jezelf verder te ontplooien. Als jij groeit, groeit Tummers.

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl