E-commerce Medewerker (32-38 uur)

Populair
Apply Now

Vacature

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Hors, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we een eigen Service Center en witgoed service. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl.

Voor EP:Tummers zijn we op zoek naar een commerciële duizendpoot die als E-commerce medewerker het team komt versterken.

De taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:
Als E-commerce medewerker ga jij te werk binnen onze hard groeiende online webwinkel. Onze klanten komen in contact met ons via diverse kanalen, denk hierbij aan social media, de telefoon, via de chat, per e-mail en Whatsapp. Op deze manier heeft de klant zelf de mogelijkheid te kiezen wanneer en op welke manier er contact met ons wordt gelegd, ofwel Omnichannel. Hierbij bieden we een uniforme klantbeleving.

Dagelijks sta je in contact met verschillende soorten klanten die interesse hebben in de producten, diensten en services van EP:Tummers. Het ene moment chat je met een klant die op zoek is naar een nieuwe televisie die past bij zijn of haar wensen en het volgende moment benader je actief een klant die al langer op de pagina aan het kijken is. Met jouw commerciële skills en enthousiasme weet jij iedere klant weer vrolijk te maken.

Zoek jij een leuke, uitdagende functie binnen een organisatie en afdeling die volop in ontwikkeling is? Solliciteer dan nu!. De taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Wij vragen

Wij bieden

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl