Bijbaan klantenservice medewerker (0-20 uur) Herten/Thuis

Apply Now

Vacature

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Hors, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we een eigen Service Center en witgoed service. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl.

Voor EP:Tummers zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die als bijbaan aan de slag willen als Klantenservice medewerker vanuit huis. Wij zorgen ervoor dat je je baan gemakkelijk kunt combineren met je studie en daarnaast ook nog eens een leuk salaris bijverdient. Samen met jou gaan we kijken naar je beschikbaarheid en op basis hiervan zal je ingepland worden in de avonden en in het weekend. Zoek jij een leuke baan die vanuit huis kan worden uitgevoerd en ook nog eens goed te combineren valt met je studie? Solliciteer dan nu!

De taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Zoals eerder beschreven ga je bij EP:Tummers flexibel aan de slag. Je kunt namelijk vanuit huis inloggen en aan de slag gaan als klantenservice medewerker. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt aan de telefoon voor de klant. Hierbij ondersteun je de klanten met alle vragen rondom verkoop, service en logistiek. Je weet dat een heldere communicatie direct bijdraagt aan een positieve klantbeleving. Alleen als de klant tevreden is, ben jij dit ook!
Als klantenservice medewerker streef je er na om samen met je team elke klant zo goed mogelijk te helpen met een oplossing op maat. De taken en verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Wij vragen

Wij bieden

Collega's

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl