Junior Category Manager Multimedia & Accessoires

7 oktober 2022
Application deadline closed.

Vacature

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 8 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen, Horst, Weert en Sittard-Geleen – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Verder hebben we een eigen Service Center en witgoed service. Voor een impressie kun je een kijkje nemen op www.eptummers.nl. Daarnaast worden er in de winkels ook de producten verkocht die vallen onder Tyvari Coffee. Tyvari Coffee is een groothandel voor koffiebonen van Perfero Caffè en koffiemachines van La Goretti, beide afkomstig uit Italië. Daarnaast worden er ook diverse accessoires verkocht en dit allemaal in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.  

Ben jij net afgestuurd en op zoek naar je eerste starters functie? Voor onze inkoop afdeling zijn we op zoek naar een Junior Category Manager welke mede vorm geeft aan de verdere uitbouw en ontwikkeling van EP:Tummers en Tyvari Coffee.

Taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:
Jij bent verantwoordelijk voor het strategisch beheer van de productgroep Multimedia & Accessoires. Het doel hiervan is om de omzet, winstgevendheid en de klanttevredenheid te verhogen.

Verder houdt je de marktontwikkelingen bij aan zowel de vraag als aanbodkant en stelt op basis hiervan een productassortiment samen, selecteert/contracteert leveranciers, maakt inkoopafspraken en stemt het prijs- en promotiebeleid af met de verschillende belanghebbende partijen (leveranciers, winkelorganisatie, marketing). Je rapporteert aan de Senior Category Manager die sturing geeft aan het team.

Wij vragen

Wij bieden

0
Toffe collega's
0
Gemiddelde leeftijd

Sollicitatieprocedure

Geïnteresseerd? Laat het ons weten!

Meer informatie over EP:Tummers kun je vinden op www.eptummers.nl

Geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar: sollicitatie@eptummers.nl t.a.v. Personeelszaken.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je contact opnemen met Natascha Manders via +31 (0)6 361 285 38.

EP:Tummers
t.a.v. Personeelszaken
Postbus 1100, 6040KC Roermond
sollicitatie@eptummers.nl